Zangcoach Babette Labeij opent zangschool in het Rotterdamse Groot Handelsgebouw

0

Zangcoach Babette Labeij opent in september 2018 een tweede locatie van haar zangschool. De Babette Labeij Music Academy groeit met een locatie in het Rotterdamse Groot Handelsgebouw tot de meest bekende zangschool van Nederland.

Babette Labeij is bekend als zangcoach bij verschillende talentenjachten op televisie zoals The Voice of Holland, The Voice Kids, X Factor en Idols. Daarnaast was zij jarenlang werkzaam als koordirigente bij Vara’s Kinderen voor Kinderen en heeft ze haar eigen muzieklabel Superba Music opgericht waarmee ze zich nog intensiever kan bezighouden met het begeleiden en lanceren van opkomende artiesten.

‘Rotterdam, daar gebeurt het!’ aldus Babette Labeij. ‘Rotterdam is vooruitstrevend, ondernemend, positief en energiek. Dat voel je als je door die stad loopt. Ik wil daar als Amsterdamse bij horen. Ik denk dat we met het Groot Handelsgebouw de perfecte locatie hebben gevonden om iedereen in Rotterdam en omstreken te kunnen voorzien van zang- en muzieklessen. De grootse uitstraling van het Groot Handelsgebouw inspireert en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.’ George Voorhout, Adjunct-directeur van het Groot Handelsgebouw, is trots op de komst van Babette Labeij Music Academy. ‘Wij vinden het belangrijk dat het gebouw verschillende functies heeft en op die manier onderdeel van de stad wordt. In het Groot Handelsgebouw hebben wij al een succesvolle dansschool. Samen met Babette Labeij Music Academy hebben wij nu een academie voor uitvoerende kunst kunnen samenstellen. Dat we dat met zo’n aansprekende naam als Babette Labeij kunnen doen is natuurlijk geweldig.’

Over Babette Labeij
Babette Labeij (bekend van o.a. The voice of Holland, The Voice Kids en het Junior Songfestival) richtte 17 jaar geleden haar zangschool op in Amsterdam. In september opent zij een tweede zangschool in het Rotterdamse Groot Handelsgebouw. Naast de opening van haar tweede locatie is Babette Labeij druk bezig met het nieuwe seizoen van The Voice Kids én brengt zij in het najaar van 2018 haar boek uit.
Kijk voor meer informatie op: http://www.babettelabeijmusicacademy.com/.

Over het Groot Handelsgebouw
Het Groot Handelsgebouw is hét icoon van de Rotterdamse wederopbouw. Het rijksmonument is nog steeds het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland. Het biedt ruim 100.000 m2 kantoor-, opslag, winkel- en horecaruimte aan meer dan 200 huurders. Het Groot Handelsgebouw is feitelijk een kleine stad, direct naast Rotterdam Centraal. De ontmoetingsplek voor ondernemende Rotterdammers en betrokken wereldburgers.
Kijk voor meer informatie op www.groothandelsgebouw.nl.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?