DRS Makelaars adviseert ERIKS N.V. bij aanhuur aan de Wibautstraat te Amsterdam

0

Huurder ERIKS N.V. en eigenaar Warburg-HIH Invest Real Estate GmbH zijn een langjarige huurovereenkomst aangegaan voor 2.060 m² kantoorruimte aan de Wibautstraat 135-139 in Amsterdam. In het kantoorgebouw vestigt ERIKS N.V. het bedrijf Zamro, een technische webshop, op twee ruime vloeren.

De Wibautstraat 135-139 ligt op een zichtlocatie direct aan het Amstelstation. In het gebouw zijn, naast ERIKS N.V., huurders gevestigd als ROC TOP, ALLSAFE, Colourful Rebel, Growing Minds, Scalehub, Van der Hoeden/ Mulder en de Leprastichting. Door deze laatste transactie is het gebouw volledig verhuurd.

DRS Makelaars trad op namens huurder ERIKS N.V. De verhuurder werd vertegenwoordigd door Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs B.V.

 

https://drs.eu/nieuws/2018-6-27-drs-makelaars-adviseert-eriks-n-v-bij-aanhuur-aan-de-wibautstraat-te-amsterdam

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?