Ruim 900 m² kantoorruimte verhuurd in Maastricht-Randwyck

0

Met ingang van 1 juni 2018 is circa 916 m² kantoorruimte in het gebouw gelegen aan de Gaetano Martinolaan 50 in Maastricht verhuurd aan een internationaal opererende organisatie uit de medische sector.

De betreffende kantoorruimte zal in gebruik worden als backoffice voor de Europese activiteiten van de onderneming.

Randwyck is een van de grootste kantoorwijken van Maastricht, gelegen aan de zuidzijde van het stadscentrum. Het betreffende gebouw is centraal gelegen in Randwyck, tegenover het MECC en op loopafstand van het station, MUMC+ en de diverse medische faculteiten van de Maastricht University.

Boek en Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar, AG Cairn Netherlands B.V. Compact Real Estate Services voert het gebouwbeheer uit namens de eigenaar. De huurder werd bij deze transactie begeleid door Jones Lang LaSalle.

 

https://boek-offermans.nl/actueel/ruim-900-m-kantoorruimte-verhuurd-in-maastricht-randwyck

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?