Decathlon nieuwe huurder van 1.575 m² winkelruimte in Alexandrium Megastores in Rotterdam

0

CBRE Global Investors en de Franse sportketen Decathlon zijn een huurovereenkomst aangegaan voor 1.575 m winkelruimte in Alexandrium Megastores in Rotterdam. Het bedrijf zal de nieuwe winkel naar verwachting dit najaar openen. Het zal dan de veertiende vestiging zijn in Nederland van de wereldwijde marktleider in sportartikelen en de tweede Decathlon in Rotterdam na de winkel aan de Coolsingel.

Alexandrium Megastores is een winkelboulevard met zestien grote filialen van bekende winkelketens. De boulevard heeft een breed aanbod consumentenproducten, zoals huishoudelijke artikelen, elektronica, speelgoed en (sport)kleding. Het keuzeassortiment zal groter en exclusiever zijn dan bij reguliere grote winkelboulevards.

Alexandrium Megastores maakt samen met Alexander Shopping Center en de Woonmall onderdeel uit van het winkelgebied Alexandrium. Alexandrium Megastores is een belegging van het CBRE Dutch Retail Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors.

Partijen zijn met elkaar duurzaamheidsafspraken overeengekomen en daarmee past de verhuur uitstekend in de Environment, Social, Governance-strategie (ESG) van het meest duurzame vastgoedfonds in Nederland.

CBRE trad bij deze huurovereenkomst op als vertegenwoordiger van verhuurder CBRE Global Investors.

 

http://nieuws.cbre.nl/decathlon-nieuwe-huurder-van-1575-m2-winkelruimte-in-alexandrium-megastores-in-rotterdam/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?