LaDress opent boutique in Breda

0

Het Nederlandse modemerk LaDress opent de achtste vestiging in Nederland aan de Ridderstraat 4 in Breda. LaDress opent hier een winkel van circa 30 m² op de begane grond en de twee bovengelegen verdiepingen.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder, een particuliere belegger, bij de verhuur van deze winkel. LaDress is in deze transactie bijgestaan door The McDevitt company.

LaDress is een premium modemerk voor vrouwen, in 2006 opgericht door Simone van Trojen in haar zoektocht naar het perfecte jurkje voor ieder moment. Het merk staat vooral bekend om haar tijdloze jurkjes maar inmiddels biedt LaDress ook een uitgebreide collectie basics, de exclusieve LaDress Couture lijn, LaDress Curves, een selectie iconische LaDress items in maat XXL en LaDress Girls, speciaal voor jonge meisjes.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2018/06/ladress-opent-boutique-in-breda

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?