Particuliere belegger koopt groot bedrijfscomplex in Den Bosch voor herontwikkeling en verhuur

0

Een particuliere belegger heeft het bedrijfsgebouw aan De Beverspijken 4a te Den Bosch gekocht. Het voormalige drukkerijgebouw van Lutkie Smit was tot voor kort in gebruik als opslagruimte door Brouwers Transport, die gaat verhuizen naar nieuwbouw op ‘De Rietvelden’. De bedrijfshal van 6.400 m² met 700 m² etage onder meer voor kantoren, ligt op een perceel van totaal 12.020 m², direct vanaf de A59 bij de entree van ‘De Vutter’.

De nieuwe eigenaar is reeds begonnen aan de ingrijpende modificatie, waarbij zowel het gebouw zelf, maar ook het buitenterrein wordt vernieuwd en waar een laad- en loskuil met vier loadingsdocks wordt gerealiseerd.

RSP Makelaars bemiddelde namens de koper en is ook met de verhuurmarketing belast.

 

https://www.rspmakelaars.nl/news/455/particuliere-belegger-koopt-groot-bedrijfscomplex-in-den-bosch-voor-herontwikkeling-en-verhuur

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?