Het Corio Center weer klaar voor de toekomst

0

Sectie5 heeft in het Corio Center in Heerlen hernieuwde huurovereenkomsten met lange looptijden afgesloten met onder andere juwelier Siebel, Intertoys, Blokker, C&A en Mango. Tevens heeft Hans Anders haar winkel fors uitgebreid en zal Xenos worden verbouwd tot Casa. Ook zijn nieuwe fashion labels aangetrokken waaronder Moustache en New Yorker.

De entree, die direct is gelegen aan het beste gedeelte van de Saroleastraat, zal worden vernieuwd en gewijzigd waardoor een naadloze overgang tussen de Saroleastraat en het Corio Center zal ontstaan. De gevels van het Corio Center zullen de komende maanden een facelift krijgen waarbij naast nieuwe puien ook twee LED outdoor curved schermen van elk 12,5 m² groot op de twee karakteristieke torens zullen worden aangebracht.

 

https://www.sectie5.nl/nieuws/het-corio-center-weer-klaar-voor-de-toekomst/131

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?