Novisource huurt kantoorruimte in Europlaza in Amsterdam

0

a.s.r. real estate heeft in opdracht van het ASR Dutch Mobility Office Fund een huurovereenkomst gesloten met Novisource voor kantoorruimte op de 9e etage van kantoorgebouw Europlaza aan de Hoogoorddreef 56 in Amsterdam Zuidoost.

Novisource vertaalt actuele en relevante thema’s op het gebied van business en ICT naar de bedrijfsvoering en operationele processen van organisaties in met name de financiële sector. Novisource doet dit op een ondernemende wijze en met realisatiekracht. Zo helpt Novisource organisaties zich te ontwikkelen en hun doelen te realiseren.

a.s.r. real estate werd geadviseerd door P van den Bosch Bedrijfsmakelaars.

 

https://asrrealestate.nl/nieuws/2018/06/novisource-huurt-kantoorruimte-in-europlaza-in-amsterdam

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?