Leo Pharma B.V. verhuurt ca. 1.000 m² kantoorruimte onder in ‘Say Buildings’, te Amsterdam Riekerpolder

0

Leo Pharma B.V. heeft een onderhuurovereenkomst afgesloten met Sectie5 Management B.V. voor ca. 1.000 m² kantoorruimte alsmede 9 parkeerplaatsen in kantoorgebouw ‘Say Buildings’, gelegen aan John M. Keynesplein 1-27 te Amsterdam.

Het kantoorgebouw ‘Say Buildings’ is gelegen in gebied Riekerpolder en vormt één van de landmarks van Amsterdam door zijn prominente ligging naast de A4 en ingeklemd tussen Amsterdam en Schiphol. Het kantoorgebouw is een hoogwaardige nieuwbouwontwikkeling van 2 kantoorgebouwen. In de directe omgeving zijn veel gerenommeerde bedrijven gevestigd, waaronder Brunel, PWC & Atradius.

Sectie5 is een vastgoedbeleggingsbedrijf en heeft in de afgelopen tien jaar een solide positie verworven in de markt van particuliere en institutionele beleggers. Sectie5 richt zich met name op winkelbeleggingen.

JLL adviseerde verhuurder Leo Pharma B.V. bij de totstandkoming van de onderhuurovereenkomst.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/1017/leo-pharma-bv-verhuurt-ca-1000-m2-kantoorruimte-onder-in-say-buildings-te-amsterdam-riekerpolder

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?