a.s.r. real estate verlengt drie huurcontracten in winkelcentrum Vleuterweide in Utrecht

0

Namens het ASR Dutch Prime Retail Fund heeft a.s.r. real estate onlangs drie huurcontracten verlengd in winkelcentrum Vleuterweide in Utrecht. Het gaat om modeketen Vero Moda (circa 151 m²), kantoorboekhandel KEES (circa 270 m²) en horecagelegenheid Passie eten & drinken (circa 117 m²).

Winkelcentrum Vleuterweide, bestaande uit totaal 56 winkels, is een belegging van het ASR Dutch Prime Retail Fund. Het winkelcentrum biedt een diversiteit aan winkels, waaronder twee supermarkten, een vers-straat, diverse fashionwinkels en horecagelegenheden. Het winkelcentrum heeft al jarenlang een sterke positie in het gebied en regio. Met de ondertekening van deze langjarige huurovereenkomsten blijft het winkelcentrum volledig verhuurd.

 

https://asrrealestate.nl/nieuws/2018/06/asr-real-estate-verlengt-drie-huurcontracten-in-winkelcentrum-vleuterweide-in-utrecht

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?