Univé Oost opent nieuwe vestiging in Enschede

0

Verzekeringsmaatschappij Univé Oost opent binnenkort een nieuwe full-service kantoorlocatie en winkel in Enschede met circa 55 (flex)werkplekken. Deze nieuwe vestiging aan Het Eeftink 22 in Enschede omvat circa 896 m² kantoorruimte verspreid over de begane grond en de eerste verdieping. Op de begane grond wordt tevens een deel van de ruimte ingericht voor de nieuwe Univé-winkel Enschede die nu nog aan de Kuipersdijk in de stad is gevestigd. Daarnaast worden onder andere de afdelingen zakelijk, agrarisch en het Klant Contact Centrum in het nieuwe kantoor gehuisvest.

Commercieel Directeur Univé Oost, Jan Thale Haandrikman: “Onze nieuwe vestiging is helemaal ingericht binnen de nieuwe huisstijl van Univé en heeft daarmee een frisse en energieke uitstraling. De medewerkers zijn dan ook erg blij met dit nieuwe onderkomen, ook vanwege de gunstige ligging, de uitstekende faciliteiten en de moderne inrichting. Voor onze klanten is de goede bereikbaarheid natuurlijk ook heel belangrijk en we verwachten dat ook zij blij zijn met deze verhuizing en de plezierige omgeving waarin het persoonlijke contact met hen kan plaatsvinden.”

Univé Oost maakt deel uit van de landelijke Univé-organisatie. Met dertien vestigingen verspreid door de Achterhoek, Liemers en Twente is er altijd een Univé-winkel in de buurt. Bij Univé Oost kan men terecht voor verzekeringen, hypotheken en financieel advies, zowel zakelijk als particulier.

De verhuurder is in deze transactie geadviseerd door Boers&Lem. Vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft namens Univé de aanhuur van het object begeleid.

 

https://www.boersenlem.nl/nieuws/unive-oost

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?