Hurks en Van Wijnen verkopen 59 appartementen van De Schans Boeit aan Syntrus Achmea RE&F

0

Hurks en Van Wijnen ontwikkelen en realiseren nieuwe appartementen in Ridderkerk onder de naam ‘De Schans Boeit’. Het project bestaat uit twee woontorens, waarvan één toren met 57 koopappartementen en één toren met 59 vrije sector huurappartementen. Syntrus Achmea Real Estate & Finance neemt de huurwoningen af namens één van haar klanten. Vandaag tekenden de partijen de Turnkey-koopovereenkomst.

De Schans Boeit ontstaat aan het water, op het drierivierenpunt in Ridderkerk, waar de Lek, de Noord en de Nieuwe Maas samenkomen. Door de toevoeging van appartementen op deze locatie, spelen Hurks en Van Wijnen in op de vraag naar gelijkvloerse woningen in (de omgeving van) Ridderkerk.

Grote marktbehoefte
Met de ontwikkeling en realisatie van 116 appartementen in Ridderkerk, geven Hurks en Van Wijnen invulling aan een grote marktbehoefte in een uniek stukje Ridderkerk. De bijzondere locatie kenmerkt zich door industriële gebouwen en een nostalgisch-ruige omgeving met een weids uitzicht over het water.

MijnHuis
Syntrus Achmea is intensief betrokken geweest bij de indeling van de huurwoningen. Zo sluiten de appartementen goed aan op de behoeften van toekomstige huurders. De verhuur van de woningen start in de tweede helft van 2019. Kopers kunnen gebruik maken van MijnHuis: een service, waarbij de woningen volledig afgewerkt worden.

Heiwerkzaamheden
Vorige week zijn de heiwerkzaamheden gestart voor de woontoren met koopappartementen. De oplevering van deze toren staat gepland in het eerste kwartaal van 2020. De oplevering van de woontoren met huurappartementen volgt in het tweede kwartaal van 2020. Kijk op www.deschansboeit.nl voor meer informatie over het project.

 

http://www.hurks.nl/nl/over-ons/nieuws/Hurks-en-Van-Wijnen-verkopen-59-appartementen-van-De-Schans-Boeit-aan-Syntrus-Achmea-RE-F

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?