Syntrus Achmea RE&F verhoogt bezettingsgraad parkeergarages met Parkpnp

0

Syntrus Achmea Real Estate & Finance gaat een samenwerking aan met Parkpnp om de bezettingsgraad van zijn parkeergarages in de woningenportefeuille te verhogen. De overeenkomst begint met een pilot op drie locaties in Amsterdam. Beide partijen hebben daarover vandaag een contract ondertekend op de vastgoedbeurs Provada in Amsterdam.

Parkpnp biedt via een app een online marktplaats aan, waarop aanbieders van parkeerplaatsen (zoals vastgoedbeleggers, particulieren en overheden) en automobilisten elkaar kunnen vinden. Het snel groeiende Ierse bedrijf is vorige maand ook in Nederland actief geworden, nadat het eerder al in België voet aan de grond had gekregen.

Syntrus Achmea RE&F verwacht dat de samenwerking zal leiden tot meer parkeerinkomsten, die zullen leiden tot een hoger financieel rendement voor zijn institutionele opdrachtgevers. Daarnaast draagt de app bij aan minder zoekverkeer naar een parkeerplaats op straat, wat zorgt voor een verbetering van de leefbaarheid in de wijk en minder CO2-uitstoot.

“En richting onze huurders bieden we de mogelijkheid om hun bezoek vooraf een parkeerplaats te laten reserveren”, zegt Peter Appeljan, director Woningbeleggingen bij Syntrus Achmea RE&F. “De hogere bezettingsgraad in de parkeergarages zorgt ook voor meer sociale controle en een groter gevoel van veiligheid. Een echte win-winsituatie dus.”

Patrick Kremer, oprichter van Parkpnp Nederland: “Met Syntrus Achmea RE&F krijgen wij niet alleen één van de grootste woningbeleggers van Nederland in onze portefeuille, maar ook een partner die net als Parkpnp duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.”

 

https://www.syntrus.nl/nieuws/syntrus-verhoogt-met-app-bezetting-parkeergarages

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?