Regus en M7 Real Estate tekenen huurovereenkomst voor kantoor ‘Le Triangle’ in ‘s-Hertogenbosch

0

Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, heeft een overeenkomst gesloten met M7 Real Estate voor de huur van 1.091 m² in ‘Le Triangle’ in ‘s-Hertogenbosch. Het is de derde locatie die Regus opent in de Brabantse hoofdstad.

Regus huurt de tweede verdieping van het kantoor dat ligt aan Pettelaarpark 80.
Het gebouw heeft de naam ‘Le Triangle’ gekregen vanwege zijn bijzondere vorm. Het pand heeft een zeer goede zichtlocatie vanwege de ligging direct aan de op- en afrit van de A2.

Pettelaarpark is dé kantorenlocatie van ‘s-Hertogenbosch en ligt naast het 100 meter hoge provinciehuis dat van veraf te herkennen is. De parkachtige opzet met moderne kantoorgebouwen en uitstekende voorzieningen, maken de locatie tot een aantrekkelijke omgeving voor zakelijke dienstverleners.

Annelou de Groot, Board Regus Nederland: “We zijn erg blij met de nieuwe vestiging in ’s-Hertogenbosch. Naast de twee centrumlocaties hebben we nu ook een snelweglocatie in ’s-Hertogenbosch aan ons netwerk toegevoegd. De locatie is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.”

Femke Keuter, Senior Asset Manager: “Dit is de tweede locatie waar wij voor een van onze fondsen een langdurige huurovereenkomst aangaan met Regus in Nederland. Wij hebben vertrouwen in de nieuwe vestiging in ‘Le Triangle’ en kijken uit naar de volgende samenwerking met Regus.”

OVER REGUS
Regus is een toonaangevende aanbieder van werkplekken wereldwijd. We hebben een uitstekend netwerk van kantoor-, flex- en vergaderruimtes voor bedrijven om in elke stad ter wereld te gebruiken. Het is een wereldwijde infrastructuur die bedrijven op alle mogelijke manieren ondersteunt.

Ons netwerk van business centres zorgt ervoor dat bedrijven kunnen werken zonder opstartkosten of dat ze kapitaalinvesteringen moeten doen. Het biedt onze klanten kostenvoordelen en de mogelijkheid om hun kantoorportfolio volledig uit te besteden. Het is opgezet om de productiviteit te verhogen en 2,5 miljoen gelijkgestemde professionals met elkaar te verbinden: u maakt direct deel uit van een wereldwijde gemeenschap.

OVER M7
M7 Real Estate is een pan-Europese investeerder en Asset Manager gespecialiseerd in Multi-tenant vastgoed markt, met een team van ruim 200 medewerkers opererend in 13 landen, zijnde het Verenigd Koninkrijk, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal en Slowakije.

Opgericht in 2009 en volledig in handen van het senior management. M7 managet een portfolio van circa 1.100 objecten bestaande uit circa 8,8 miljoen vierkante meter met een totale waarde van meer dan € 5.6 miljard.

M7 Real Estate heeft bovendien een aantal joint ventures met private equity partners waaronder Blackstone, H.I.G. Capital en Starwood Capital. Tevens managet M7 een aantal portefeuilles als externe assetmanager voor institutionele beleggers en family offices waaronder M&G Investments en MIRA.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?