Syntrus Achmea RE&F rolt innovatief smart home-concept ook uit in De KROon in Hilversum

0

Syntrus Achmea Real Estate & Finance gaat ook het wooncomplex De KROon in Hilversum voorzien van smart home-systemen, waarmee de bewoners zelf kunnen zorgen voor meer comfort en veiligheid. De KROon wordt naar verwachting eind dit jaar opgeleverd. De verhuur van de woningen is deze week gestart.

Het complex ligt op het terrein van de voormalige KRO-studio’s aan de Emmastraat in Hilversum en bestaat uit 85 levensloopbestendige huurwoningen, verdeeld over vier gebouwen. Ook wordt er een parkeerkelder gerealiseerd met 108 plaatsen, waarvan een deel door omwonenden kan worden gehuurd. Het wooncomplex is een belegging van BPL Pensioen. De herontwikkeling is in handen van Stebru Transformatie.

De bewoners van De KROon krijgen de eerste twee jaar gratis een smarthome basispakket van BeNext, dat onder meer gas en elektra uitleest en een melding geeft bij rookontwikkeling in het appartement. Ook de verlichting van de woonkamer en de hoofdslaapkamer kan via smart home worden bediend. Naar eigen voorkeur kunnen de huurders het systeem individueel verder uitbreiden. Na de eerste twee jaar wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 4,95 per maand.

Syntrus Achmea RE&F heeft eerder al ervaring opgedaan met smart home in Amstelveen (Klaasje Zevenster) en Hilversum (Hof van Holland). Het systeem geeft huurders meer comfort, biedt inzicht in het energieverbruik en vergroot het gevoel van veiligheid. Een alarm van een sensor kan bijvoorbeeld gemakkelijk worden doorgezet naar een device van de buren en/of naar een professionele meldkamer.

“Smart home is een innovatieve oplossing, die ervoor zorgt dat huurders op een prettige en veilige manier zelfstandig thuis kunnen blijven wonen”, zegt Peter Appeljan, director Woningbeleggingen bij Syntrus Achmea RE&F. “Vooral voor de wat oudere doelgroep die in De KROon gaat wonen, heeft het systeem een belangrijke meerwaarde.”

 

https://www.syntrus.nl/nieuws/smart-home-ook-voor-huurders-in-de-kroon

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?