Bruisende PROVADA ontvangt meer dan 25 duizend bezoekers

0

De 14e editie van vastgoedbeurs PROVADA is op de laatste dag de grens van 25 duizend bezoekers gepasseerd. In drie dagen bezochten maar liefst 25.667 liefhebbers de RAI. De populariteit illustreert eens te meer dat PROVADA een prominente plek inneemt op de Nederlandse vastgoedmarkt. Met niet alleen een bezoekersrecord, maar ook meer standhouders dan ooit, was PROVADA 2018 ongekend succesvol. De jubileumeditie vindt volgend jaar plaats van 4 tot 6 juni in RAI Amsterdam.

Het PROVADA Corporatiedebat vierde dit jaar al een jubileum. De tiende editie legde, traditiegetrouw, de vinger aan de pols van corporatieland. Thema was dit jaar opdrachtgeverschap. Corporaties en de bouwketen houden elkaar vreselijk in de klem, werd gesteld. Faalkosten lopen op tot 25 procent, de transactiekosten zijn veel te hoog. De opdrachtgever zegt: We moeten meer in eindtermen denken en daarop marktpartijen bevragen. Dus ze moeten elkaar in het midden kunnen vinden.

Op verzoek van PROVADA FUTURE sprak filosoof en bijzonder hoogleraar Ruud Veltenaar over het kantelpunt van moeder aarde. Al vóór de opening van de beurs hield hij een select gezelschap anderhalf uur lang geboeid. Luisteren naar Veltenaar is als een warm bad én een klap in je gezicht. Hij koppelt een duizelingwekkende feitenkennis aan analytische vingervlugheid en een zeer confronterende stijl. Veltenaar is onontkoombaar. Zéker als hij persoonlijk wordt: Wil je een manager zijn, of een leider?

De PROVADA PropTech Award ging dit jaar naar Hello Energy, een jong bedrijf dat ingewikkelde energiedata vertaalt in begrijpelijke en leuke energieverhalen. Dat zorgt voor draagvlak en bewustwording, waardoor gebruikers en bezoekers meer worden betrokken bij duurzaamheid. PROVADA en Holland PropTech hadden 20 startups uitgenodigd zich te profileren op de beurs. Vervolgens hebben sprekers op PROVADA én bezoekers hun stem uitgebracht.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?