Het succes van online vastgoed veilen; 5 jarig jubileum BOG Auctions

0

Woensdag 6 juni 2018, is het precies 5 jaar geleden dat BOG Auctions haar eerste vastgoedveilingen organiseerde. Dit was in opdracht van 6 verschillende notariskantoren en betroffen 13 veilingen.

Inmiddels heeft het veilen van onroerend goed een vlucht genomen. Zo hoeft er niet meer wettelijk in een krant geadverteerd te worden en is het mogelijk een veiling 100% online te organiseren.

BOG Auctions is in deze jaren met de veranderingen meegegroeid. De website is verder ontwikkeld tot een geavanceerd online platform. Eindgebruikers vinden hun weg makkelijk via de geprofessionaliseerde marketingtools en de opdrachtgevers kunnen hun veilingen beheren en organiseren in een customized veiling portaal.

Wat facts op een rij

  • 3.000 aangemelde veilingen
  • Waarde van de aangemelde objecten €2.5 miljard
  • 25.000 online biedingen
  • 8.000 registreerde gebruikers
  • 400 aangesloten opdrachtgevers

Tevens kan BOG Auctions met trots melden dat binnen de holding het zusterbedrijf BVA Auctions en Troostwijk Veilingen B.V. (Troostwijk Auctions) zijn gefuseerd. Dit biedt ook voor BOG Auctions veel nieuwe mogelijkheden om het online veilen (van o.a. vastgoed) binnenkort internationaal op de kaart zetten als logische verkoopmethode.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?