M7 Real Estate verhuurt circa 3.300 m² in Almere aan Alfen

0

M7 Real Estate Netherlands B.V. heeft voor haar fonds M7 EREIP II Dutch Propco 1 B.V. circa 2.370m² bedrijfsruimte, circa 930 m² kantoorruimte en circa 10.000 m² buitenruimte verhuurd aan de Hefbrugweg 6-6A te Almere.

Nieuwe huurder Alfen B.V., zal het gehele gebouw per 1 juli 2018 opgeleverd krijgen. Verhuurder zal voor haar rekening verschillende werkzaamheden in het gebouw gaan uitvoeren, waaronder het plaatsen van een koelsysteem en luchtbehandeling in de kantoorruimte en het plaatsen van nieuwe verlichting in de bedrijfsruimte.

Het Nederlandse Alfen opereert internationaal in het hart van de energietransitie, als specialist in energieoplossingen voor de toekomst.

Met haar 80 jarige historie biedt Alfen een unieke combinatie van activiteiten. Alfen ontwerpt, ontwikkelt en bouwt slimme elektriciteitsnetwerken, energieopslagsystemen en oplaadsystemen voor elektrische auto’s en brengt deze samen in geïntegreerde systemen om te voldoen aan de elektriciteitsvraagstukken van haar klanten.

Het gebouw werd in november 2015 in eigendom verworven met een huurovereenkomst met Luigong. Luigong heeft het gebouw per 1 november 2017 verlaten. Met deze transactie is het gebouw langjarig volledig verhuurd.

M7 is bij deze verhuurtransactie geadviseerd door Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs.

 

https://www.m7re.eu/nl/nieuws/nieuws/m7-real-estate-verhuurt-circa-3300m-aan-de-hefbrugweg-6-6a-in-almere-aan-alfen/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?