Flexas.nl huurt 600 m² aan de Overschiestraat in Amsterdam

0

Online bemiddelaar in kantoorruimte Flexas.nl en Intercity Management hebben een langjarige huurovereenkomst gesloten voor circa 600 m² kantoorruimte aan de Overschiestraat in Amsterdam. Fellow Real Estate heeft de transactie begeleid namens de verhuurder.

Het nieuwe kantoor in up-coming Riekerhaven is de ideale locatie voor een snelgroeiende scale-up. De omgeving, uitstraling en uitstekende ligging aan de A10 passen perfect bij het bedrijf, maar vooral de metamorfose van het kantoorgebouw is doorslaggevend in de huisvestingskeuze. Bovendien kan het uitzicht over de skyline van de zuidas en de rest van Amsterdam alleen maar inspireren.

Als online bemiddelaar in de vastgoedwereld weet Flexas.nl hoe belangrijk een kantoorruimte voor bedrijven is. Daarom heeft eigenaar Marcel de Groot gekozen voor een kantoor dat exact past bij de cultuur van het bedrijf. Flexas.nl zal daarnaast zorg dragen voor een levendige en actieve kantoor community.

Marcel de Groot, eigenaar van Flexas.nl over het nieuwe kantoor: “Wij zijn ontzettend blij met deze nieuwe locatie. Hier kunnen wij onze snelle groei verder faciliteren. Hoewel het kantoor nog verbouwd wordt is onze verdieping zo goed als af, en zijn wij volledig operationeel. Ik merk dat het ons bedrijf nu al een flinke impuls geeft en zou daarom iedereen aanraden af en toe te verhuizen.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?