Basis Bedrijfshuisvesting richt taxatieafdeling op

0

Basis Bedrijfshuisvesting start per 1 juni met een taxatie- en consultancyafdeling, Basis Taxaties & Consultancy. Daarmee komt Basis tegemoet aan de ontwikkelingen in de wet- en regelgeving binnen de vastgoedbranche waar makelaars- en taxatie activiteiten steeds meer worden gesplitst om te kunnen voldoen aan de eisen zoals deze worden gesteld door het NRVT. Basis heeft in de Randstad op taxatiegebied al een gerenommeerde naam maar is door het oprichten van een taxatieafdeling beter in staat de taxatiedienst verder te professionaliseren en uit te breiden.

Basis Taxaties & Consultancy komt onder leiding te staan van Jan Kees Hoogendoorn MSc MSRE RT, een ervaren taxateur van bedrijfsmatig vastgoed. In 2017 heeft hij aan de Amsterdam School of Real Estate de MSRE afgerond met een masterthesis over taxatieonzekerheid. In de afgelopen 10 jaar heeft hij gewerkt bij Troostwijk Taxaties in Amsterdam met de focus op het waarderen van bedrijfsmatig vastgoed. De laatste jaren opereerde hij als teamleider van het team financieringen/MKB. Met de oprichting van deze taxatieafdeling combineert Basis deskundigheid met een ijzersterke positie op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed in de Randstad.

Basis Bedrijfshuisvesting is al ruim dertig jaar dé bedrijfsmakelaar van de randstad. Gespecialiseerd in commercieel onroerend goed. Met drie vestigingen in Leiden, Alphen aan den Rijn en Gouda is Basis marktleider in de randstad. Het belangrijkste in de bedrijfsvoering is en blijft dan ook de regionale kennis van de markt, gekoppeld aan een actieve marktbenadering. De makelaars, taxateurs, vastgoedadviseurs, juridische specialisten en beleggingsadviseurs hebben de juiste mix van vakmanschap, kennis en mentaliteit in huis en bieden een compleet aanbod van diensten op het gebied van commercieel onroerend goed.

 

https://www.basis.nl/basis-in-beeld/basis-bedrijfshuisvesting-richt-taxatieafdeling-op.html

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?