Opening Holiday Inn Express in centrum Amsterdam

0

Caransa Groep B.V. is samen met Foruminvest B.V. op 16 maart 2017 gestart met de bouw van het nieuwe Holiday Inn Express ‘Amsterdam City Hall’ aan de Valkenburgerstraat 14 te Amsterdam. Na een bouwperiode van 13 maanden is het hotel op 18 april jl. geopend. Het hotel is onderdeel van de vastgoedportefeuille van Caransa Groep B.V. en wordt geëxploiteerd door Borealis Hotel Group.

Bart van de Kamp, directeur Borealis Hotel Group: “Wij zijn erg gelukkig met de toevoeging van dit hotel aan onze portefeuille en hiermee wordt onze positie in onze thuismarkt verstevigd.

Aerjen Koeneman, directeur Foruminvest B.V.: “Met de ontwikkeling van de Holiday Inn Express formule op deze prachtige locatie geven wij invulling aan onze ambitie om uiteenlopende projecten in een vaak complexe stedelijke omgeving te verwezenlijken. Wij ontwikkelen in Nederland naast hotels en winkelruimtes ook (zorg)appartementen.”

Maurits Caransa: “De nieuwbouw van het hotel past uitstekend in onze strategie om hoogwaardig vastgoed in Amsterdam te ontwikkelen op locaties met een sterke toekomstwaarde.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?