Jambo Safari Club verhuist naar het kantoorgebouw Wisselwerking 50-56 in Diemen

0

Jambo Safari Club, onderdeel van Stella Travel, heeft een langjarig contract afgesloten voor de huur van 653,95 m² v.v.o. kantoorruimte op de 4e verdieping in het gebouw aan de Wisselwerking 50-56 in Diemen. Het gerenoveerde kantoorgebouw is gelegen in het kantorenpark ‘Bergwijk Park Zuid’ en is hierdoor volledig verhuurd. Enkele bekende huurders in dit kantoorgebouw zijn KWS Infra en Van Hattum en Blankevoort.

Jambo Safari Club is momenteel gevestigd in het Eekholt 42 in Diemen en zal vanaf 1 juli 2018 haar intrek nemen op de nieuwe locatie. Jambo Safari Club is een dienstverlener van verschillende soorten reizen in zowel privé als groepsverband. Ondanks de verhuizing blijven zij gevestigd in Diemen.

Spring Real Estate Amsterdam en TREC hebben collegiaal de succesvolle verhuur van het kantoorgebouw gerealiseerd in nauwe samenwerking met Boatex. De eigenaar van het kantoorgebouw is tijdens deze transactie begeleid door Spring Real Estate Amsterdam.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?