Ventolines B.V. verhuist naar het kantoorgebouw WTC Almere

0

Ventolines B.V. heeft een langjarig huurcontract afgesloten voor de huur van 710 m² kantoorruimte in het gebouw WTC Almere, gelegen in het stationsgebied van Almere. Dit prestigieuze en duurzame gebouw bestaat uit 33 verdiepingen en is daarmee de hoogste WTC toren van de Benelux. Binnen het WTC-concept worden faciliteiten geboden als een conference center, bedrijfsrestaurant met terras, koffiecorner en gezamenlijke receptiediensten. Er zijn hoogwaardige kantoorruimtes beschikbaar van 30 m² in het business center, tot grote vloeren van circa 2.000 m² waarmee een breed scala aan bedrijven kan worden gefaciliteerd in de huisvesting.

Ventolines B.V. zal vanaf 1 oktober 2018 haar intrek nemen op de 25e verdieping van het moderne gebouw gelegen aan de P.J. Oudweg 4 te Almere. Ventolines B.V. is een dienstverlener van duurzame energieprojecten en houdt zich bezig met de ontwikkeling, financiering, bouw en beheer van windenergie op land, water en zonne-energie. Momenteel zijn zij gevestigd in het Agrico gebouw te Emmeloord. Ventolines B.V. blijft door haar verhuizing binnen de provincie Flevoland gevestigd, maar gaat haar bedrijfsactiviteiten voortzetten vanuit Almere.

Het WTC Almere heeft een grote aantrekkingskracht op internationale huurders en binnen dit kantoorgebouw zijn meerdere aansprekende bedrijven gevestigd, zoals Leaseplan en Infomedics. Door de ligging direct aan het centraal station van Almere (met directe verbindingen naar Amsterdam en Schiphol) en een ruime parkeernorm is het gebouw zeer goed bereikbaar. Recentelijk heeft de Gemeente Almere renovatieplannen voor het stationsgebied bekend gemaakt, mede in verband met de organisatie van de Floriade 2022. Dit zal een extra impuls geven aan de aantrekkelijkheid van het stationsgebied. Door de aanstaande opening van een hotel en een Loetje-restaurant in het naastgelegen gebouw transformeert het stationsgebied van Almere zich steeds meer tot een ontmoetingsplek met een goede functiemix.

Chalet Group Management is door verhuurder Basket Star Acquisitions S.à.r.l. aangesteld als assetmanager en is tijdens deze transactie geadviseerd door Spring Real Estate Amsterdam B.V. in collegiale samenwerking met Savills Agency B.V. Ventolines B.V. is tijdens deze transactie geadviseerd door Arcuris Makelaars.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?