Overeenkomst voor 60 woningen Woonpartners Midden-Holland getekend

0

Samen met GOM Zuidplaspolder en Van Wijnen ondertekende Synchroon 24 mei jl.de overeenkomsten voor 60 beneden- en bovenwoningen in project Het Koningskwartier Zevenhuizen-Zuid met Woonpartners Midden-Holland.

De transactie betreft de verkoop van 17 beneden- en bovenwoningen van totaal 60 woningen die in gezamenlijkheid met GOM zijn ontwikkeld om invulling te geven aan de verplichting om sociale huurwoningen te realiseren in deelplan 3 van Het Koningskwartier Zevenhuizen-Zuid. Deze woningen zijn ontwikkeld voor Woonpartners Midden-Holland.

Gelijktijdig ondertekenden Synchroon, GOM Zuidplaspolder en Van Wijnen Stolwijk een samenwerkingsovereenkomst voor het ontwerp en realisatie van 60 beneden- en bovenwoningen.

Met de ondertekening van deze overeenkomst hebben partijen een belangrijke stap gezet op weg naar de realisatie van de nieuwe woonwijk Het Koningskwartier Zevenhuizen-Zuid, waar de komende jaren in totaal ongeveer 1.200 nieuwe woningen worden gerealiseerd. Naar verwachting zal nog voor de bouwvak gestart kunnen worden met de bouw.

Woonpartners is trots op de unieke woonvorm van beneden- en bovenwoningen en lichtte deze dan ook graag toe aan de aanwezigen. Na de toelichting vond de officiële ondertekening plaats. Namens Synchroon tekende directeur projectontwikkeling Hans Bootsma beide overeenkomsten.

GOM Zuidplaspolder is een samenwerking tussen van AM, Amvest, ASR, Heijmans en Woonbron.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?