Westpoort Vastgoed en Regus sluiten huurovereenkomst voor kantoor ‘Horizon’ in Breda

0

Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, heeft een huurovereenkomst gesloten met Westpoort Vastgoed voor kantoorgebouw ‘Horizon’ in Breda. In totaal huurt Regus 1567 m². Het bedrijf zal in het derde kwartaal van dit jaar zijn intrek nemen in het kantoorpand.

Regus huurt de begane grond, de eerste en de tweede verdieping. Regus wordt operator van het gehele pand en zal naast kleinere kantoorruimten ook aanvullende faciliteiten aanbieden zoals een bemande receptie en vergaderplekken.

Het gebouw bevindt zich op kantorenpark ‘Westerhage’. Deze locatie ligt direct aan de snelweg A16. Het pand was tot voorkort in gebruik bij Opel Nederland. Westpoort Vastgoed kocht het vorig jaar december aan en transformeerde het naar een multi-tenant kantoor.

Bij de transactie trad Cushman & Wakefield op namens verhuurder.

Annelou de Groot, Board Regus Nederland: “De vraag naar flexibele kantoorruimte is de afgelopen jaren sterk gegroeid. En die ontwikkeling is onomkeerbaar. Flexibel werken vergroot de productiviteit en levert bedrijven ook financiële voordelen op. Ons netwerk is de afgelopen jaren enorm gegroeid en dat breiden we nog verder uit met vestigingen door het hele land. Wij willen in de komende drie jaar naar 200 locaties in Nederland groeien.”

Westpoort Vastgoed: “Wij zijn erg blij met de komst van Regus. Een flex-office operator brengt dynamiek in een pand. Extra faciliteiten zoals een koffiebar, receptie, lounges en gezamenlijke sportruimtes geven traffic en interactie, en dat biedt onze huurders veel voordelen. Door het creëren van een ‘sociaal hart’ zal dit gebouw zich op een positieve wijze onderscheiden van het overige aanbod.”

OVER REGUS
Regus is een toonaangevende aanbieder van werkplekken wereldwijd. We hebben een uitstekend netwerk van kantoor-, flex- en vergaderruimtes voor bedrijven om in elke stad ter wereld te gebruiken. Het is een wereldwijde infrastructuur die bedrijven op alle mogelijke manieren ondersteunt.

Ons netwerk van business centres zorgt ervoor dat bedrijven kunnen werken zonder opstartkosten of dat ze kapitaalinvesteringen moeten doen. Het biedt onze klanten kostenvoordelen en de mogelijkheid om hun kantoorportfolio volledig uit te besteden. Het is opgezet om de productiviteit te verhogen en 2,5 miljoen gelijkgestemde professionals met elkaar te verbinden: u maakt direct deel uit van een wereldwijde gemeenschap.

OVER WESTPOORT VASTGOED
Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commercieel vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en grootschalige retail locaties zoals woonboulevards en behartigt de belangen van onder andere de vastgoedportefeuille van de familie Roobol.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?