Namaco makelaar Almere wordt Alexvankeulen.nl

0

Namaco is een landelijke organisatie die tevens opereert in Almere en omstreken. Namaco staat Nationaal Makelaars Collectief. Na een prettige samenwerking van meer dan 10 jaar gaat het makelaarskantoor in Almere zelfstandig verder onder de naam Alex van Keulen.

Dit is een bewuste keuze nog meer persoonlijke aandacht en dienstverlening te kunnen geven aan de klanten. Bovendien bieden ze een eigentijdse werkwijze die uniek is in de branche. Deze makelaar Almere wil het anders en beter doen.

Werkgebieden zijn Almere en Lelystad
Almere en Lelystad zijn inmiddels volgroeide steden waar veel mensen en gezinnen met plezier wonen, werken en leven. Deze steden hebben bovendien veel te bieden qua ontspanning. Alleenstaanden en gezinnen hebben een ruime keuze in woonruimte. Van een appartement met vrij uitzicht tot een seniorenwoning of groot vrijstaand huis. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, zelfs het bouwen van je eigen huis. Er zijn meerdere nieuwbouwprojecten verspreid over de steden.

Alexvankeulen.nl kent als makelaar Almere en Flevoland de woningmarkt als geen ander.

Hij precies op de hoogte van de marktsegmenten en nieuwbouwprojecten en heeft een goed beeld van de huizenprijzen in het verleden maar ook in de toekomst. Bij Alex van Keulen kun je rekenen op een persoonlijke begeleiding en uitgebreid advies. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.

Aan- en verkoop met makelaar Almere
Ondanks de nieuwe naam is AlexvanKeulen.nl geen onbekende. Ze werken o.a. mee aan het populaire tv-programma “Uitstel van executie”. En ook voor het nu al spraakmakende woonprogramma “Kopen zonder kijken” zullen zij een belangrijke bijdrage vervullen.

Bij Alex van keulen kun je ervoor kiezen alle werkzaamheden aan deze makelaar Almere over te laten maar je kunt ook bepaalde dingen zelf doen. Zo kun je als je je huis zelf wilt verkopen de keuze uit een premium en excellent pakket, waarbij je zelf bepaalt hoeveel hulp en advies je inkoopt. Waar je ook voor kiest, het belang van de klant staat voor het makelaarskantoor altijd bovenaan. Bij de ervaar je geen verkooppraatjes maar wel een goed verhaal.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?