Bedrijfs-/kantoorgebouw verkocht van 9.000 m² aan de Veluwezoom 32 in Almere

0

Verkocht is een vrijstaand logistiek gebouw aan de Veluwezoom 32 in Almere.

Het betreft een logistiek bedrijfs-/kantoorgebouw bestaande uit een totale oppervlakte van circa 9.000 m² en is gelegen op bedrijventerrein Veluwsekant-Oost langs de A6. Vanwege de zwarte gevel en rechthoekige vorm met een hoogte van 112 meter staat het object bekend als “The Black Blox”. Het gebouw is in 2004 neer gezet door bouwbedrijf Aan de Stegge voor PT en hun Logistiek werd verzorgd door BBL. BLL is wegens groei verhuisd naar een andere plek in Almere. De nieuwe eigenaar is Mascot Online BV. Dit is e-commerce groothandel in diverse goederen. Door de gunstige ligging zijn zij van Nijkerk naar Almere verhuisd.

Arcuris Bedrijfshuisvesting trad op namens verkoper, een Luxemburgse Investeerder en Comma Vastgoed uit Amersfoort adviseerde de Koper. Rechtstaete Vastgoedadvocaten was betrokken bij de juridische advisering.

 

https://www.arcuris.eu/nieuws/arcuris–transactie-nieuws-veluwezoom-32-almere/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?