VanWonen start bouw 87 woningen ‘Nieuw Noord’ in de Waalsprong Nijmegen

0

Wethouder Vergunst verricht feestelijke start bouw handeling.

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar VanWonen gaf op 18 mei samen met bouwer van Grunsven tijdens een feestelijke bijeenkomst het startsein voor de bouw van 87 woningen in het project Nieuw Noord, onderdeel van de wijk de Grote Boel, Waalsprong in Nijmegen. Wethouder Noël Vergunst van de gemeente Nijmegen zette, in het bijzijn van de nieuwe bewoners, zijn handafdruk in het cement om de start bouw te vieren.

De feestelijke start van de bouw markeerde ook voor VanWonen een belangrijk moment. Alfred Bolks, algemeen directeur: “Dit project is een mooi voorbeeld van inspiratie; gebaseerd op de cultuurhistorische elementen van de locatie in combinatie met eigentijdse en gewilde architectuur. Nieuw Noord vormt letterlijk het sluitstuk van de wijk de Grote Boel, dat refereert aan de historische boerderij met dezelfde naam. Samen met de bewoners willen wij ervoor zorgen dat zij zich hier helemaal thuis gaan voelen. Mede door diverse voorzieningen in de buurt en de groene omgeving gaat dat vast en zeker lukken.”

Alle 87 woningen zijn inmiddels verkocht. De eerste bewoners kunnen er in de loop van 2019 gaan wonen.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?