The Young Group transformeert zorginstelling tot wooncomplex

0

En beantwoordt de vraag naar meer woonmogelijkheden in Gouda.

Het voormalige Reakt-pand aan de Hoge Gouwe 65 in het centrum van Gouda krijgt een nieuwe bestemming. De zorginstelling wordt binnenkort getransformeerd tot appartementencomplex. Vastgoedontwikkelaar The Young Group heeft het pand gekocht en neemt het project op zich.

Het gebouw heeft een unieke locatie; het is gevestigd aan de gracht, middenin het centrum van Gouda. De transformatie sluit mooi aan op de volgens The Young Group groeiende behoefte aan meer huurwoningen in Gouda. ‘The Young Group ziet Gouda als een kansrijk gebied. Er is veel vraag naar woningen in Gouda, en dan met name huurwoningen in het stedelijk gebied, dus ook aan de grachten en singels.’ Het pand aan de Hoge Gouwe is 1.000 m² groot en er zullen elf appartementen gerealiseerd worden. Het gebouw wordt gerenoveerd met respect voor alle kenmerkende authentieke details; de markante gevel blijft intact.

Begin april heeft The Young Group, dat recentelijk nog met succes dertien volledig gemeubileerde woningen (met een bezettingsgraad van 100 procent) heeft opgeleverd aan de Oosthaven in Gouda, het pand aangekocht. De verkoper werd bijgestaan door Amgea Vastgoed Adviseurs. Momenteel richt de vastgoedontwikkelaar zich op een passend transformatieplan. ‘We zijn erg blij met deze prachtige binnenstedelijke belegging. We zijn dan ook enthousiast hier een bestemming aan te geven en dit object voor de lange termijn aan onze portefeuille toe te voegen’, aldus commercieel directeur Ogge van de Poll.

Over The Young Group
The Young Group is een jonge, ambitieuze vastgoedontwikkelaar en belegger, die met een frisse blik kijkt naar mogelijkheden voor nieuwe woningvoorraad. Het team van tien bevlogen professionals richt zich voornamelijk op het aankopen, conceptueel transformeren en exploiteren van bestaande binnenstedelijke vastgoed- objecten in de regio’s Den Haag, Rotterdam en Gouda. Dit doet het bedrijf in eigen beheer, maar ook in samenwerking met participerende partners. Maximaal woonplezier en ultieme beleving voor de huurders en eindgebruikers staan voor The Young Group altijd voorop. Grote binnenstedelijke transformaties zijn al gerealiseerd in Den Haag, Gouda en Rotterdam. In 2017 stond The Young Group in de PropertyNL Top 101 ontwikkelaars van Nederland (PropertyNL is het grootste zakelijke vastgoedmagazine voor vastgoedprofessionals).

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?