Impact Vastgoed verhuurt kantoorruimte aan De Groene Boog V.O.F. op Brainpark I te Rotterdam

0

De Groene Boog V.O.F. huurt per 1 augustus 2018 het kantoorgebouw gelegen aan de K.P. van der Mandelelaan 50 te Rotterdam, welke in totaal circa 3.038 m² kantoorruimte omvat in combinatie met 82 parkeerplaatsen. Het gebouw ligt op een prominente zichtlocatie, direct aan de A16.

De Groene Boog, de combinatie van Besix, Dura Vermeer, Van Oord, John Laing, Rebel en TBI wordt verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en voorfinancieren van de realisatie van de A16 Rotterdam. De combinatie doet zijn naam eer aan met niet alleen een optimale inpassing in het landschap, maar ook een energie neutrale weg. De combinatie verzorgt ook het onderhoud van de A16 Rotterdam gedurende 20 jaar na realisatie. De bouw start naar verwachting begin 2019. Eind 2024 gaat de weg open voor verkeer.

Bij Impact Vastgoed ontwikkelen ze vastgoedprojecten tot inspirerende gebouwen waar mensen comfortabel wonen en succesvol werken. In 2009 begonnen ze als een klein Rotterdams ontwikkelingsbedrijf. Door hard werken, mooie projecten en samenwerking met betrouwbare partners zijn ze in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een solide en succesvol allround vastgoedbedrijf. Daarbij vergeten ze nooit voor wie ze het doen: de mensen die de gebouwen gebruiken en de ruimte die zij nodig hebben om te wonen en werken. Want alleen dan wordt vastgoedontwikkeling echt succesvol.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad bij deze transactie op namens verhuurder KP 50 B.V.

 

http://www.demik.nl/recente-transacties

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?