Internetsupermarkt Picnic gaat van start in Den Bosch

0

Online supermarkt Picnic breidt het bezorgingsbied uit met bedrijfsruimte in ‘s-Hertogenbosch. Ten behoeve van de bezorging van boodschappen heeft het bedrijf circa 1.615 m² kantoor- en bedrijfsruimte gehuurd aan de Speldenmakerstraat 12 op bedrijventerrein De Herven, aan de oostzijde van Den Bosch. Naar verwachting gaan de elektrische bezorgauto’s van Picnic vanaf begin juni de weg op.

Picnic, dat zijn oorsprong vindt in Amersfoort, is uitsluitend een online supermarkt en heeft dus geen fysieke winkels. Het bedrijf groeit hard; het bezorgingsgebied omvat onder andere al steden als Utrecht, Almere, Den Haag en Amsterdam en onlangs werd de uitbreiding naar Tilburg, Breda en Eindhoven aangekondigd.

RSP Makelaars bracht de transactie tot stand namens de eigenaar van het pand.

 

https://www.rspmakelaars.nl/news/444/internetsupermarkt-picnic-gaat-van-start-in-den-bosch

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?