Nieuwe hypotheekverstrekker: Vastgoed.com

0

Erik de Voogd, die eerdere Vastgoedtool en Assets.nl opstartte, lanceert nu ook een hypotheekverstrekker.

Banken hebben beperkte mogelijkheden voor (ver)bouwfinancieringen. Vastgoedbeleggers wijken hiervoor nu uit naar vermogende particulieren via hun netwerk of naar partijen als DCMF.

Assets.nl heeft veel klanten die panden kopen, verbouwen en daarna weer verkopen of aanhouden als belegging, deze projecten zal Vastgoed.com financieren. Door het beperkte aanbod aan beleggingspanden en de concurrentie onder de vastgoedbeleggers is het belangrijk dat onze klanten snel kunnen beslissen. Speciaal voor deze klanten heeft Erik de Voogd Vastgoed.com opgericht.

Binnen 7 dagen een vastgoedfinanciering
Vastgoed.com kan door de aanwezige kennis van Assets.nl en de big data van de Vastgoedtool binnen 24 uur aangeven of er mogelijkheden zijn en binnen een week ontvangt de klant de benodigde financiering.

Concurrerend
Vastgoed.com financiert projecten tot € 1,5 miljoen en hanteert naast de afsluit- en exit fee een rente 0,5% per maand. Volgens Erik de Voogd is dit scherper dan de tarieven die nu in de markt worden aangeboden.

Vastgoed.com heeft reeds de eerste aanvragen in behandeling genomen.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?