Timpaan koopt grond van BAM Wonen in Noord-Scharwoude

0

Op 26 april heeft ontwikkelaar Timpaan uit Rijsenhout een kavel in Noord-Scharwoude gekocht van BAM Wonen Noordwest. Namens Timpaan tekende directeur Ingeborg de Jong, namens BAM Wonen Noordwest directeur Pim de Boer.

De locatie ligt op een zichtlocatie van de Rijksweg N504. Timpaan gaat samen met de gemeente Langedijk een uitvoerig participatietraject opzetten om de ontwikkeling van de locatie in te vullen. Zo willen we samen met omwonenden, geïnteresseerden en andere belanghebbenden komen tot een breed gedragen plan. Timpaan richt zich de komende tijd op het maken van eerste schetsontwerpen. Zodra er verschillende opties zijn verkend worden de omwonenden uitgenodigd voor een eerste participatieavond om de wensen en ideeën te verzamelen. Op basis van de informatie die op deze avond verzameld is wordt een aantal concepten uitgewerkt.

Deze werkwijze past bij Timpaan. Elke gemeenschap heeft zijn eigen verhaal. Timpaan houdt rekening met de identiteit en de historie van de bestaande omgeving op alle locaties waar zij ontwikkelen. Daarbij luisteren ze naar de lokale bewoners en gebruikers. Wat vinden zij belangrijk? Timpaan levert innovatieve oplossingen die zorgen voor draagvlak. Op deze wijze draagt Timpaan met onze projecten niet alleen bij aan prettig wonen, maar ook aan de vitaliteit van de leefomgeving.

 

http://www.timpaan.nl/actueel/timpaan-koopt-grond-van-bam-wonen-noord-scharwoude

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?