Sagènn Re-integratie B.V. huurt “Hoge Erasmus Offices” Rotterdam

0

Sagènn Re-integratie B.V. heeft onlangs een huurovereenkomst getekend voor de huur van de begane grond in kantoorgebouw “Hoge Erasmus Offices” gelegen aan de Westerstraat 5-9 te Rotterdam. Het gehuurde heeft een totale oppervlakte van ca. 520 m² kantoorruimte met 2 bijbehorende parkeerplaatsen in de bij het gebouw behorende parkeergarage.

Sagènn is dé partner voor iedereen die ondersteuning zoekt bij het leren van de Nederlandse taal, het vinden van werk, eigen kracht en zelfsturing en het versterken van de sociale samenhang in buurten en wijken. Sagènn is een landelijke organisatie met ruim 25 jaar ervaring in coaching, training, arbeidsbemiddeling en onderwijs.

Op deze fantastische locatie aan de voet van de Erasmusbrug met een uniek uitzicht en gelegen in het “Scheepvaartkwartier” te Rotterdam is momenteel nog ca. 3.100 m² kantoorruimte te huur. Het kantoorgebouw is een modern complex met kantoorruimte, parkeerruimte en een toren met luxe appartementen.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. behartigde de belangen van verhuurder DPC Vermeer 8 B.V.

 

http://www.demik.nl/recente-transacties

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?