Reclaimed Jewels opent tweede vestiging

0

Reclaimed Jewels heeft recent de deuren geopend van een tweede winkel in Nederland. De nieuwe winkel is geopend in Rotterdam aan de Hoogstraat 197 en heeft een vloeroppervlak van circa 60 m² op de begane grond.

Reclaimed Jewels is een formule van het Goudwisselkantoor, een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in edelmetaal en de verzamelbranche. Met Reclaimed Jewels worden bijzondere sieraden betaalbaar en bereikbaar voor iedereen. Reclaimed Jewels had al een winkel in Almere.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder, Allianz Lebensversicherungs A.G., in deze transactie. Reclaimed Jewels is begeleid door KroesePaternotte.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2018/05/reclaimed-jewels-opent-tweede-vestiging

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?