Mark Siezen in bestuur CBRE

0

Mark Siezen treedt per 1 juni a.s. toe tot het dagelijks bestuur van CBRE Nederland. Hij wordt verantwoordelijk voor de activiteiten in de sectoren Retail en Logistiek. Siezen maakt daarmee de overstap van Multi Corporation naar CBRE.

Siezen was European Leasing Director voor Multi Corporation in Nederland en Managing Director a.i. voor Multi Germany. Daarvoor was hij onder meer COO voor NSI, CEO voor C&A China en directielid voor Redevco. Hierdoor was hij zowel in Nederland als internationaal nauw betrokken bij de beleggings- en exploitatiestrategieƫn van het vastgoed van de familie Brenninkmeijer.

Bij CBRE krijgt hij de vastgoedsectoren Retail en Logistiek onder zijn hoede. CBRE ziet als marktleider in commercieel vastgoed dat deze sectoren steeds sterker verweven zijn. Ook speelt technologische vernieuwing een toenemende rol voor de spelers in deze segmenten bij de ontwikkeling van hun dienstverlening. CBRE integreert trends en innovaties volledig in haar advisering en samenwerking met (internationale) klanten.

Marks benoeming onderstreept ons commitment om voorop te lopen in vastgoedadvies in alle sectoren en de markt volgens de laatste trends en ontwikkelingen te bedienen. Zijn ruime ervaring en expertise zijn waardevol voor de verdere groei en ontwikkeling van onze dienstverlening voor de Retail en Logistieke sector. We zijn blij hem te mogen verwelkomen en zien een mooie samenwerking met plezier tegemoet.
Marco Hekman, Managing Director Continental Europe en CEO van CBRE Nederland

Het bestuur van CBRE Nederland bestaat naast Mark Siezen uit Marco Hekman, Irene Flotman, Robert Lodder, Rudolf de Boer en Erik Langens.

 

http://nieuws.cbre.nl/mark-siezen-in-bestuur-cbre/

Share.

Comments are closed.