Syntrus Achmea verwelkomt pensioenfonds Witteveen+Bos als klant in hypothekenfonds

0

Syntrus Achmea Real Estate & Finance gaat voor het pensioenfonds Witteveen+Bos 7 miljoen euro beleggen in het PVF Particuliere Hypothekenfonds. Daarmee stijgt het totaal aantal klanten in het woninghypothekenfonds naar 51.

Het pensioenfonds Witteveen+Bos voert de pensioenregeling uit voor het gelijknamige ingenieursbureau uit Deventer. Het fonds zal met 5 procent van zijn beleggingen participeren in het PVF Particuliere Hypothekenfonds. Het mandaat wordt dit najaar in één keer ingevuld. Pensioenfonds Witteveen+Bos heeft een belegd vermogen van 145 miljoen euro.

Syntrus Achmea RE&F maakte in februari bekend, dat het dit jaar opnieuw ruim twee miljard euro mag beleggen in nieuwe woninghypotheken. In de eerste maanden van dit jaar ging de totale hypotheekportefeuille van alle labels samen door de grens van 10 miljard euro. De groei stoelt op nieuwe mandaten van bestaande opdrachtgevers en de komst van nieuwe klanten.

 

https://www.syntrus.nl/nieuws/witteveen-bos-nieuwe-klant-in-hypothekenfonds

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?