P.A. van Rooyen huurt DC aan de Industrieweg 52 te Mijdrecht

0

Het gehuurde betreft ca. 9.168 m² bedrijfsruimte enkele parkeerplaatsen en hierbij een royaal buitenterrein. Het object is strategisch gelegen onder de rook van Schiphol tussen Amsterdam en Utrecht in.

P.A. van Rooyen is een familiebedrijf dat al vanaf 1873 bestaat en betreft een professioneel en innovatief verhuisbedrijf. Er wordt gewerkt met de nieuwste materialen zoals moderne vrachtwagens en de beste container- en opslagfaciliteiten. P.A. van Rooyen is één van de oprichters van organisatie Top Movers, een landelijk samenwerkingsverband van 16 vooraanstaande erkende verhuisbedrijven, verspreid over 25 vestigingen door heel Nederland.

Met deze transactie is het gehele object langjarig verhuurd.

Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting bracht deze transactie tot stand namens verhuurder. EKZ Makelaars trad hierbij op namens huurder.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?