Woon-/zorgcomplex aan de Scherpenkampweg te Nijmegen verkocht

0

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars heeft namens Stichting Entrea/Lindenhout Groep aan de Scherpenkampweg 49,51,73 en 77 te Nijmegen een woon-/zorgcomplex verkocht.

Koper, Het Zilverenschor Developments B.V., richt zich op vernieuwing en herontwikkeling van recreatie- en zorgvastgoed. Deze aankoop is in de lijn van haar strategie en een aanvulling van haar vastgoedportefeuille.

Het betreft hier een complex dat bestaat uit een viertal vrijstaande bedrijf-/woonobjecten met bijbehorende schuren, tuinhuizen, erf en overige aanhorigheden. De ligging aan het begin van het voormalige Kinderdorp Neerbosch zorgt voor een rustige en bosrijke werkomgeving, terwijl alle voorzieningen op korte afstand te bereiken zijn. In totaal gaat het om een perceeloppervlakte van ruim 10.000 m².

RembrandtState Vastgoed B.V. te Diemen, trad op namens koper, Het Zilveren Schor Developments B.V..

 

https://stmakelaars.nl/nijmegen/actueel/woon-zorgcomplex-aan-de-scherpenkampweg-te-nijmegen-verkocht

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?