Westplan zet verkooptrend voort

0

Na een uitstekend 2017, waarbij meer dan 2.000 huurwoningen succesvol werden verkocht, zet Westplan haar strategie voort.

Makelaars CBRE en respectievelijk JLL hebben de opdracht gekregen om het complex “The District at Greenville” in Dallas en “The District at Mountain Vista” in Phoenix te verkopen. Een portefeuille van in totaal 734 huurwoningen.

Volgens directeur Ewoud Swaak, kantoor VS, past dit volledig in de strategie van Westplan. “Wij werken volgens het Amerikaanse principe van “Build, Fill & Sell”. De looptijd van een investering is over het algemeen zo’n 3 jaar. Bij deze projecten hebben we langer moeten wachten, omdat we net voor de crisis gestart waren met bouwen. Als de makelaars hun verwachtingen waar maken, zullen de investeerders aangenaam verrast worden”, aldus een opgewekte Swaak.

Westplan overweegt om nog een 3-tal andere huurwoningcomplexen in de markt te zetten. De portefeuille blijft overigens goed op niveau door de bouw van meer dan 1.000 huurwoningen en de geplande nieuwe investeringen in Atlanta en Nashville later dit jaar.

 

https://www.westplan.nl/nieuws/496-westplan-zet-verkooptrend-voort

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?