Knops Assurantiën verhuist naar AAG-gebouw

0

Per 1 juni 2018 is circa 375 m² kantoorruimte op de begane grond in het ‘AAG-gebouw’ aan Het Wielsem 10 in ‘s-Hertogenbosch verhuurd aan Knops Assurantiën. Knops verleent diensten op het gebied van onder andere verzekeringen en financial planning. Het huidige kantoor aan de Schanswetering bood onvoldoende ruimte aan het alsmaar groeiende personeelsbestand; een verhuizing werd onvermijdelijk. Het ‘zusterbedrijf’ Van Hooft & Postema Makelaardij zal vanaf 1 juni 2018 eveneens vanaf Het Wielsem 10 werkzaam zijn.

Overige beschikbare kantoorruimte
AAG B.V. is eigenaar én hoofdgebruiker van kantoorpand AAG en verhuurt al meer dan 25 jaar kantoorruimtes aan kleine en middelgrote bedrijven. Er zijn nog diverse kantoorunits beschikbaar.

 

https://www.rspmakelaars.nl/news/439/knops-assurantien-verhuist-naar-aag-gebouw

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?