Aldi breidt uit in winkelcentrum Hoge Vucht in Breda

0

Aldi opent woensdag 25 april een vergrote en vernieuwde winkel in Breda. Het gaat om het huidige pand van Aldi in winkelcentrum Hoge Vucht in Breda. a.s.r. real estate sloot hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een nieuw langjarig huurcontract af met Aldi. Aldi breidt uit met 89 m² tot een winkel van 1.375 m². Daarnaast wordt de winkel omgebouwd naar het nieuwste concept van Aldi.

Aldi vernieuwt en opent de komende tijd meerdere nieuwe filialen. In het vernieuwde winkelconcept staat vers centraal en heeft de klant door een nieuwe winkelinrichting een nog betere ervaring. Ook wordt er meer ingespeeld op gemak met kant-en-klaar producten. Daarnaast is het aantal biologische en Fairtrade-producten toegenomen en is ook het vegetarische aanbod uitgebreid.

Winkelcentrum Hoge Vucht
Winkelcentrum Hoge Vucht met meer dan 50 winkels (inclusief horeca en drie grote supermarkten) is een belegging van het ASR Dutch Prime Retail Fund. Het winkelcentrum heeft een totale oppervlakte van circa 16.000 m² en heeft een ruim en kwalitatief aanbod aan dagelijkse en niet-dagelijkse winkels en horeca.

 

https://asrrealestate.nl/nieuws/2018/04/aldi-breidt-uit-in-winkelcentrum-hoge-vucht-in-breda

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?