Opening Jack & Jones in De Passage in Den Haag

0

Afgelopen donderdag opende de nieuwe flagshipstore van Jack & Jones in De Passage in Den Haag. a.s.r. real estate sloot namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarig huurcontract voor circa 1.000 m² aan de Grote Marktstraat 44A af met Bestseller.

Jack & Jones biedt kwaliteitsfashion voor de moderne man. Er zijn meer dan duizend Jack & Jones-winkels in 38 verschillende landen. Sinds 1990 vormen jeans de kern van het aanbod. Maar Jack & Jones is veel meer dan alleen jeanswear. Tegenwoordig bestaat het merk uit zes verschillende submerken: Jack & Jones Vintage Clothing, Premium by Jack & Jones, Originals by Jack & Jones, Core by Jack & Jones, Jack & Jones Tech en Jack & Jones Jeans Intelligence.

 

https://asrrealestate.nl/nieuws/2018/04/opening-jack-jones-in-de-passage-in-den-haag

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?