AM en AM RED vormen samen één onderneming

0

Om nog beter te kunnen voorzien in de groeiende vraag naar multifunctionele gebieden en mixed-use gebouwen, met name op binnenstedelijke locaties, vormen AM (gebieds- en woningontwikkeling) en AM Real Estate Development (commercieel vastgoed) met onmiddellijke ingang één gezamenlijke onderneming. In dit kader treedt Raymon van Miltenburg, directeur AM RED, toe tot de directie van AM. Na deze versterking bestaat de directie van AM uit: Ronald Huikeshoven (voorzitter), Gerhard Bolk en Raymon van Miltenburg.

AM onderscheidt zich steeds meer als duurzame ontwikkelaar van gebieden waarin wonen, werken, winkelen en vrijetijdsvoorzieningen elkaar aanvullen en versterken, zowel in de (binnen)stedelijke omgeving als in uitbreidingsgebieden. Op dit vlak heeft zij haar portefeuille recent verder uitgebouwd, onder meer met het (deels in combinatie) winnen van de tenders voor de Bijlmerbajes (Bajes Kwartier) en de A10-strook Zuidas (CROSSOVER) in Amsterdam en de NPD-locatie en de Merwedekanaalzone in Utrecht.

De ruimtelijke vraagstukken van vandaag en morgen vragen nog meer multifunctionaliteit en integraliteit. AM legt de lat hoog als het gaat om duurzame gebiedsontwikkeling. In samenwerking met haar klanten en partners wil zij haar meerwaarde bewijzen op vijf kernthema’s: gedurfde duurzaamheid, de inclusieve stad, gelukkig leven, healthy urban living & working en stad & gebied maken. Meer informatie hierover op www.am.nl. De verdere krachtenbundeling van AM en AM RED draagt eraan bij deze ambitie waar te maken.

 

https://www.am.nl/am-en-am-red-vormen-samen-een-onderneming/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?