DELA Vastgoed koopt twee winkelcomplexen in Tilburg

0

DELA Vastgoed is eigenaar geworden van twee winkelcomplexen gelegen aan de Heuvelstraat 79 en Heuvelstraat 91 – 93. De objecten liggen in het kernwinkelgebied van Tilburg.

Heuvelstraat 79 is verhuurd aan Aktiesport. Het complex beschikt naast een winkelruimte van ongeveer 494 m² over twee bovengelegen woningen.

Het complex Heuvelstraat 91-93 is verhuurd aan Claire’s en is ongeveer 175 m² groot. Dit complex beschikt daarnaast over een woning en 13 studentenkamers. DELA Vastgoed is reeds eigenaar van het naast gelegen gemeentelijke monument, Heuvelstraat 87 – 89. Het betreft hier dan ook een strategische aankoop.

De koopsom van deze complexen bedraagt € 5,75 miljoen k.k. en een BAR KK HI van 6,2%.

Frank Hendriksen: “Met deze aankoop bevestigen wij het vertrouwen van DELA Vastgoed in Tilburg als winkelstad. Begin 2017 hebben wij de nieuwe ZARA opgeleverd. Nu breiden wij ons bezit in dit winkelgebied verder uit. Deze aankoop is dan ook in lijn met onze visie en beleid, het investeren in de beste winkelgebieden van Nederland waar Tilburg Centrum zeker toe behoort.”

De verkopende partij van de twee winkelcomplexen is Syntrus Achmea Real Estate & Finance, namens een van zijn klanten. DELA Vastgoed werd bij deze aankoop geadviseerd door Kokelenberg en Ouwehand. Syntrus Achmea werd bij deze verkoop geadviseerd door winkelbeleggingsmakelaar Retail Capital.

 

https://www.delavastgoed.nl/blog/artikel/dela-vastgoed-koopt-twee-winkelcomplexen-in-tilburg/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?