Ruim 2.000 m² kantoorruimte verhuurd in W200 Rotterdam

0

In vier maanden tijd hebben er vijf langjarige verhuurtransacties plaatsgevonden in gebouw W200 aan het Weena te Rotterdam.

Totaal is circa 2.056 m² verhuurd aan: The FocusGroup (464 m²), ABC Kwakernaat Accountants (464 m²), Groenendijk Dordrecht (380 m²), De NotarlsT bv (464 m²) en Easy Collect Services (285 m²). Er zijn nog enkele vloeren van 464 m² beschikbaar in gebouw W200.

W200 gelegen in Rotterdam Central District is momenteel zeer in trek bij kantoorgebruikers omwille van de uitstraling, ligging bij Rotterdam CS en de aanwezige faciliteiten zoals centrale receptievoorzieningen, vergadermogelijkheden, fietsenstalling met douche gelegenheid en twee horeca gelegenheden.

Verhuurder werd bij deze transacties succesvol geadviseerd door het makelaarsteam bestaande uit JLL, De Mik Bedrijfshuisvesting en Molenaar Bedrijfshuisvesting.

 

http://www.demik.nl/recente-transacties

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?