​NU Projectontwikkeling ontwikkelt 550 woningen in Laakhaven-West Den Haag

0

Na de succesvolle ontwikkeling en realisatie van 611 woningen, winkels, bedrijfsruimten en een parkeergarage, heeft NU Projectontwikkeling in samenwerking met Kampman Architecten en Stebru Bouw de volgende fase ontwikkeld bestaande uit 5 gebouwen met 550 woningen, drie parkeergarages en ca. 1.125 m² commerciële ruimte (inclusief horeca). Hierdoor is NU Projectontwikkeling verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van 1.161 woningen in Laakhaven-West te Den Haag.

De gebouwen variëren qua hoogte van 9 tot 12 verdiepingen en lopen trapsgewijs af richting het water waarbij de getrapte gevels zorgen voor een optimale bezonning en uitzicht op het water. Er is in de ontwikkeling veel groen aanwezig op de dakterrassen en in de gemeenschappelijke daktuinen. Tussen de gebouwen worden autovrije speel-/woonstraten aangelegd die direct grenzen aan de voortuinen van de woningen op de begane grond. Dit zorgt voor een aangename leefomgeving voor de bewoners en bezoekers. In de plint aan de Calandkade zal horeca worden gevestigd met terrassen aan het water en is er ruimte voor detailhandel. In de toekomst zal ook een jachthaven worden gerealiseerd waardoor de Calandkade dé plek wordt om te wonen!

Na de succesvolle ontwikkeling en realisatie van 611 woningen, winkels, bedrijfsruimten en een parkeergarage, heeft NU Projectontwikkeling in samenwerking met Kampman Architecten en Stebru Bouw de volgende fase ontwikkeld bestaande uit 5 gebouwen met 550 woningen, drie parkeergarages en ca. 1.125 m² commerciële ruimte (inclusief horeca). Hierdoor is NU Projectontwikkeling verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van 1.161 woningen in Laakhaven-West te Den Haag.

De gebouwen variëren qua hoogte van 9 tot 12 verdiepingen en lopen trapsgewijs af richting het water waarbij de getrapte gevels zorgen voor een optimale bezonning en uitzicht op het water. Er is in de ontwikkeling veel groen aanwezig op de dakterrassen en in de gemeenschappelijke daktuinen. Tussen de gebouwen worden autovrije speel-/woonstraten aangelegd die direct grenzen aan de voortuinen van de woningen op de begane grond. Dit zorgt voor een aangename leefomgeving voor de bewoners en bezoekers. In de plint aan de Calandkade zal horeca worden gevestigd met terrassen aan het water en is er ruimte voor detailhandel. In de toekomst zal ook een jachthaven worden gerealiseerd waardoor de Calandkade dé plek wordt om te wonen!

Albert-Jan Moerman (Stebru Bouw) ”Door vroegtijdig met NU Projectontwikkeling en Kampman Architecten aan tafel te gaan, zijn wij er wederom gezamenlijk in geslaagd een mooi en groot project verder uit te ontwikkelen en te engineeren. Zodanig dat direct na verkrijgen van de omgevingsvergunning Stebru is gestart met de realisatie van dit project dat medio 2020 gereed zal zijn.”

NU Projectontwikkeling heeft voor twee gebouwen zelf beleggers aangetrokken en Fakton Capital uit Amsterdam ingehuurd voor de verkoop van de overige drie gebouwen. Focus Real Estate uit Eindhoven is ingeschakeld namens de kopers. Alle appartementen en commerciële ruimten zijn inmiddels verkocht ten behoeve van de verhuur.

 

http://www.nuprojectontwikkeling.nl/nieuws/​nu-projectontwikkeling-ontwikkelt-550-woningen-laakhaven-west-den-haag

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?