Merin verkoopt kantoren in Amersfoort en Ede

0

Merin heeft het kantoorgebouw aan de Henry Dunantstraat 32-40 in Amersfoort en het kantoorgebouw aan de Pascalstraat 15 in Ede verkocht aan Westpoort Vastgoed.

Verkoop kantoren
De transactie beslaat een oppervlakte van 3.550 m² in Amersfoort en 4.326 m² in Ede. Het stijlvolle en comfortabele kantoorgebouw aan de rand van woonwijk Zielhorst in Amersfoort huisvest onder andere Vicrea Solutions. Het kantoorgebouw in Ede is gelegen op bedrijventerrein Frankeneng. Merin heeft onlangs met CAL Consult een langjarige huurovereenkomst gesloten, waarmee dit representatieve kantoorgebouw in Ede volledig is verhuurd.

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commercieel vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en woonboulevards. Met de aankoop van beide gebouwen doet Westpoort Vastgoed een mooie stap richting uitbreiding van de bestaande portefeuille in Nederland.

Boetiekkantoren
Merin, eigenaar en verhuurder van kantoor- en bedrijfsruimte in ruim 100 eigen gebouwen in heel Nederland, creëert werkplekken waar mensen graag naartoe gaan en waar zij gelukkig, gezond en succesvol zijn. “Om deze ambitie te realiseren, focust Merin de komende jaren op gebouwen van minimaal 8.500 m². Hierdoor heeft Merin alle ruimte voor het ontwikkelen van nieuwe boetiekkantoren; moderne kantoorconcepten met een restaurant, een fitnessruimte en vergaderruimtes”, aldus Transaction & Redevelopment Manager Martijn Slegers van Merin.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?