Cormel IT Services huurt aan Holtum-Noordweg 11 Born

0

Dit representatief kantoorobject aan de A2 in Born is door de centrale ligging in Limburg een ideale uitvalsbasis. Cormel IT Services zal in totaal 824 m² op de 3e en 5e etage van het gebouw in gebruik gaan nemen. Op de begane grond en 1e verdieping zijn nu nog ca. 880 m² beschikbaar.

Het kantoorgebouw is gebouwd in 2003 en kent een compleet afwerkingsniveau. Waaronder pantry’s en sanitaire voorzieningen op iedere halve etage, lift, topkoeling en royale parkeervoorzieningen.

Gelegen op bedrijventerrein ‘Holtum-Noord’. Dit bedrijventerrein is bekend om zijn havens en grote bedrijven als autofabrikant VDL-NedCar, zuivelproducent Friesland-Campina en slijpmiddelenfabrikant Saint-Gobain. Verder bevindt zich hier het grootste distributiecentrum van Nederland. Bovendien is deze locatie prima herkenbaar én bereikbaar middels zowel eigen alsmede het openbare vervoer.

Boek en Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

 

https://boek-offermans.nl/actueel/kantoorruimte-verhuurd-holtum-noordweg-11-born

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?