APF – AG joint venture verhuurt in gebouw ‘Life’ aan T-Systems Nederland

0

T-Systems heeft een langjarige huurovereenkomst voor ruim 2.300 m² v.v.o getekend met een joint venture tussen AFP International en Angelo Gorden in het recent gelanceerde concept ‘Life’ te Papendorp. Het gebouw is gelegen aan de Van Deventerlaan 31-51 in Utrecht. De joint venture heeft vorige jaar het gebouw aangekocht en is hierna direct gestart met de herontwikkeling van dit iconische gebouw naar het concept ‘Life’.

Life is een geheel nieuw kantoorconcept. Het gebouw biedt plek aan nationale en internationale corporates, middelgrote boutique organisaties en kleine zelfstandigen of start ups. De grote en bijzonder efficiënte vloeren zijn ideaal voor grote en kleinere organisaties en het serviced en taylor made office concept Brigss biedt al mogelijkheden vanaf circa 30 m². Alle gedeelde voorzieningen bevinden zich rond het sociale hart welke momenteel volledig wordt gerenoveerd. Per augustus 2018 zijn de werkzaamheden in Life afgerond en opent Life zijn deuren.

T-Systems Nederland B.V. (dochter van Deutsche Telekom AG) levert diensten op gebied van ICT-Outsourcing, cloud netwerk, digitalisering, IoT en security en heeft voor Life gekozen vanwege de hoge kwaliteitstandaard en moderne insteek van het gebouw, de bijzonder prominente zichtlocatie, de goede bereikbare ligging op Papendorp, haar efficiënte indeling en aanwezige gebouwvoorzieningen.

CBRE trad op als adviseur voor de huurder bij deze transactie. Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder in collegiale samenwerking met JLL.

 

http://nieuws.cbre.nl/apf–ag-joint-venture-verhuurt-in-gebouw-life-te-papendorp-aan-t-systems-nederland/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?